ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ
ΝΟΜΙΚΟΙ

Με απόλυτη εξειδίκευση και αξιοπιστία στον κλάδο της αστικής ευθύνης των τροχαίων ατυχημάτων, έμπειροι δικηγόροι συγκροτούν τη νομική ομάδα της Road Experts και αναλαμβάνουν τη νομική καθοδήγηση και υποστήριξη από την πρώτη στιγμή. Με σεβασμό προς τον άνθρωπο, με υπευθυνότητα κατά το συμβουλευτικό στάδιο, εντιμότητα και τακτική επικοινωνία με τον πελάτη και με αντικειμενικό σκοπό την ταχύτερη και καλύτερη επίλυση της υπόθεσής του, αναλαμβάνουν την εξώδικη αλλά και τη δικαστική επίλυση της υπόθεσης με σκοπό τη μεγαλύτερη δυνατή αποζημίωση.

Επικοινωνηστε μαζι μας.

δειτε τις υπηρεσιεσ μας

Υπηρεσιες Ερευνας

Συντάσσουμε λεπτομερείς εκθέσεις, υψηλής ποιότητας, αναλυτικές και

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διαχειριση Αποζημιωσης Ζημιων

Προσφέρουμε εξατομικευμένα πακέτα και συμβουλές, απολύτως προσαρμοσμένα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πραγματογνωμοσυνη Ατυχηματος

Προσφέρουμε εξατομικευμένα πακέτα και συμβουλές, απολύτως προσαρμοσμένα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Προσφέρουμε εξατομικευμένα πακέτα και συμβουλές, απολύτως προσαρμοσμένα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας & το αντικείμενο συνεργασίας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα

  Νίκος Δια του παρόντος μηνύματος, σας διαβιβάζω τις ευχαριστίες μου

  και την πλήρη ικανοποίηση μου, σχετικώς με τις εργασίες διαικπεραιωσης των διαδικασιών αποζημίωσης που σας ανατέθηκαν, επι υλικών ζημιών που υπέστησαν αυτοκίνητα μου που ενεπλάκησαν σε τροχαία ατυχήματα και για την λήψη ικανοποιητικών ποσών αποζημίωσης. από τις ασφαλιστικές εταιρίες των υπαίτιων οδηγών.

  Βαγγέλης Τρομερή διευκόλυνση!

  Το καινούριο αυτοκίνητο μου ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα, ενώ ήταν σταθμευμένο, με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθούν σοβαρές υλικές ζημιές. Δεν υπήρξε φιλική δήλωση από τον υπαίτιο του ατυχήματος και δυστυχώς οι ασφαλιστικές εταιρείες αδυνατούσαν να προτείνουν κάποια λύση. Έτσι απευθύνθηκα στο γραφείου του Κυρίου Γκέγκα και με άμεση εξυπηρέτηση και συντονισμένα βήματα από την πλευρά τους, έλαβα σαφείς οδηγίες για τη διαδικασία πλήρους αποζημίωσης μου από την ασφαλιστική του υπαίτιου, ώστε να προχωρήσω στην επισκευή, όπως και έκανα.

  Αλέξανδρος Εμπιστοσύνη και ασφάλεια

  Λοιπόν, από την συνεργασία μας αποκόμισα εμπιστοσύνη και ασφάλεια διότι είχα ένα ατύχημα και άγνοια για το τι μπορώ να διεκδικήσω και τι πραγματικά δικαιούμε. Παρ όλο το προτόγνωρο σκηνικό η συχνή επικοινωνία αλλα και ο επαγγελματισμος που έδειξες με περίσια ανρθωπιά ήταν αυτό που με έκανε να νοιώθω ασφάλεια ως προς το αποτέλεσμα της συνεργασίας μας, όπου το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο των προσδωκιών μου. Σε ευχαριστώ για ακόμη μια φορά που ήσουν περισσότερο άνθρωπος,παρά απλός επαγγελματίας στην συνεργασία μας και αισθάνομαι ότι πάντα μπορώ να απευθυνθώ σε σένα αν μου ξανασυμβεί κάτι ειτε να σε προτείνω ανεπιφύλακτα.

   Είναι ένας τρόπος αποζημίωσης και διαχείρισης των ζημιών υλικών αλλά και μικρών σωματικών βλαβών με τον οποίο επιτυγχάνεται, κατά κύριο λόγο, ταχύτητα και μείωση των δικαστικών διενέξεων.
   Για να λάβετε την αποζημίωση θα πρέπει να είναι ενεργή η κάλυψη στο συμβόλαιό σας. Να καλέσετε την Τροχαία ώστε να καταγράψει ότι το υπαίτιο όχημα είναι ανασφάλιστο και ότι φταίει αποκλειστικά. Να καλέσετε την Φροντίδα Ατυχήματος προκειμένου να καταγράψει το συμβάν, να κάνετε αρνητική δήλωση.
   Η ασφαλιστική εταιρία αναλαμβάνει την υποχρέωση να αποκαταστήσει τις υλικές ζημίες του δικού μας οχήματος από σύγκρουση, πρόσκρουση, εκτροπή, ανατροπή ή κατακρήμνιση, ακόμα και στην περίπτωση που είμαστε υπεύθυνοι για το τροχαίο ατύχημα.
   Με την συγκεκριμένη κάλυψη, ο ασφαλισμένος της Νομικής Προστασίας αναθέτει στην ασφαλιστική να διεκδικήσει τις νόμιμες αξιώσεις αποζημίωσης του είτε εξωδίκως, είτε δικαστικώς σε περιπτώσεις που υπάρχει διαφωνία ως προς την υπαιτιότητα των οδηγών σε τροχαίο ατύχημα, είτε σε περίπτωση που ο υπαίτιος οδηγός είναι ανασφάλιστος, αναλαμβάνοντας η ασφαλιστική όλα τα σχετικά έξοδα.
   Η απαλλαγή είναι το χρηματικό ποσό που δεν υποχρεούται η ασφαλιστική εταιρία να αποδώσει ως αποζημίωση στον ασφαλισμένο και επιβαρύνει τον πελάτη σε κάθε περίπτωση ζημιάς. Άρα εφόσον έχει συμφωνηθεί με τον πελάτη, σε περίπτωση ζημιάς η ασφαλιστική εταιρία ευθύνεται μόνο για την τυχόν πέραν του ποσού της απαλλαγής της ζημιάς.

   ΘΕΛΕΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ?

   Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία, ερώτηση ή σχόλιο σε θέματα που αφορούν την εταιρεία μας.